Brunnsta Gård
Italian French German English Swedish Boka Online
    Startsida      Bo på lantgård      Aktiviteter      Konferens & Fest      Gruppresor      Om gården      Kontakta oss
 
 

AKTIVITETER

Vi föreslår gärna aktiviteter som passar era syften och mål. Gårdens egna resurser och närliggande samarbetspartners erbjuder ett brett utbud, exempelvis ost- och vinprovning, traktorkörning, femkamp, fiske, turridning, ölkunskap och nattlig hällristningsvandring i skogen med ficklampa. Naturen runt byn inbjuder även till härliga promenader, ta med kikare!

Nedan finner ni några av våra aktiviteter men vi hjälper er även med specialprogram för exempelvis möhippa, svensexa eller något särskilt vid 50-årsfirandet.

Italiensk afton
Under våren-försommaren dukar vi upp till en underbar Italiensk afton med allt som hör till. Vi börjar kvällen med en resa till Italien i form av en bildvisning. Vackra och intressanta bilder från ett underbart land visas. Därefter serverar vi en färgsprakande buffet med de traditionella rätterna såsom skinkan, korvarna, ostarna, grönsakerna, frukten och härligt vin därtill. Vi har genom alla våra resor i Italien, som hunnit bli mer än 80 st, en gedigen kunskap om allt det typiska och underbara som finns att äta och dricka. Allt det goda serveras från en riklig buffet. Kontakta oss för datum, pris och bokning.

Surströmmingsfest
I augusti är det surströmmingspremiär och i anslutning till premiären är det dags för surströmmingsfest. För den som också vill äta något annat så har vi också sill med potatis och nygräddade pajer. Efteråt serveras ostbricka med frukt. Maten avslutas sedan med kaffe ock kaka. Dansen tar sedan vid för den som vill. En trevlig traditionell kväll utlovas. Kontakta oss för datum, pris och bokning.

Kräftskiva
Brunnsta Gårds kräftskiva blir inte bara en härlig traditionell fest utan även en hattparad. Gästerna uppmanas att bära en egenhändigt tillverkad kräfthatt. Maten innebär rikligt med kräftor, räkor, paj av olika sorter, ostar, druvor och nybakat bröd samt kaffe och kaka. Som sig bör finns även lämpliga drycker att köpa. Därtill är sånghäftet är förberett. Kvällen avslutas med musik och dans i höstkvällen. Kontakta oss för datum, pris och bokning. 

Gårdsbutik

Julmarknad


 
  Brunnsta Gård AB, Brunnstavägen 19, 746 93 Bålsta
        Tel +46 (0)171-523 15, Mob +46 (0)70-88 523 15
              e-post: