Brunnsta Gård
Italian French German English Swedish Boka Online
    Startsida      Bo på lantgård      Aktiviteter      Konferens & Fest      Gruppresor      Om gården      Kontakta oss
 
 

GRUPPRESOR - LOKALT, REGIONALT OCH INTERNATIONELLT

Sverige

Vi har under många år arrangerat studieresor i våra trakter för olika kategorier av grupper. Främst har det varit grupper med intresse för landsbygd, lantbruk och småskalig produktion. Vi har också ordnat program för pensionärsgrupper, handikappade, skolklasser och ideella föreningar av alla de slag.

Är du intresserad av något särskilt så brukar vi kunna ordna det mesta. Berätta för oss vad som kan vara av intresse så lämnar vi gärna offert.

Italien

Det är alltid rätt att åka till Italien. Här finns allt man kan önska sig. Det är vackert, vinet är förödande gott, osten, oliverna, korvarna, svamprätterna, ja här är allt njutbart.
De varma källorna med härliga bad ska vi inte glömma.

Våra studieresor går från norr till söder såsom till landskapen Toscana, Veneto, Umbrien, Emilia Romagna, Lazio m fl. Här ligger många underbara städer som vi gör utflykter till bl a Siena, Florens, Pisa, Verona, Venedig, Rom m fl. Vi besöker också mindre städer, byar och gårdar. Vi njuter av den goda maten, provar vin, olivolja och det typiska brännvinet grappa. Besök på lantbruk och andra studiebesök kan vi anpassa efter deltagarnas önskemål.
Vill man shoppa är Italien berömt för modekläder, skor och lädervaror av alla slag, glas, spetsar, smycken och så ostar, skinka, olivolja, korvar mm.

Sedan 1995 har vi arrangerat ett otal studieresor i Italien. Vi har många intressanta kontakter både i städerna och på landet och vi har ställt samman en mängd olika program som varit mycket uppskattade. Vi lämnar gärna offert på specialresor av alla de slag. Normalt ingår allt i våra paket (flyg, buss, guide, tolk, studiebesök, mat och dryck).
Benvenuti in Italia!

Kommande resor:

• Gruppresa till Toscana i april 2013.
• Gruppresa till Venedig med omnejd i oktober 2013.

Tag kontakt för program.  Italien

Italien

Pompeji


 
  Brunnsta Gård AB, Brunnstavägen 19, 746 93 Bålsta
        Tel +46 (0)171-523 15, Mob +46 (0)70-88 523 15
              e-post: