Brunnsta Gård
Italian French German English Swedish Boka Online
    Startsida      Bo på lantgård      Aktiviteter      Konferens & Fest      Gruppresor      Om gården      Kontakta oss
 
 

KONFERENS

Vi har två lokaler för konferens. Skattgårdens sal är öppen året runt för grupper upp till ca 10 personer. Theodors Lagård är öppen för större grupper. Handikappanpassat.

I Skattgårdens sal har byns invånare genom alla år träffats för byastämma, husförhör och kafferep. Ni inbjuds att konferera i en personlig och trivsam atmosfär i familjen Johanssons gamla hem. Kaffet serveras på vedspisen i det mysiga köket från 1800-talet. Under pauserna kan ni gå runt i huset som är lite av ett museum över livet förr i tiden. Ni kan också sitta i trädgården som inramas av syrenhäckar.

I Theodors Lagård kan större grupper mötas för konferens och måltider. Den gamla ladugården är renoverad för det nya användningsområdet, men vi har valt att bevara mycket av den ursprungliga miljön. I lokalen finns även bar och dansgolv. Lokalen kan skärmas av enligt önskemål och rymmer som mest ca 120 personer. Vi har serveringstillstånd för alkoholhaltiga drycker.


Aktiviteter

Vi föreslår gärna aktiviteter som passar era syften och mål. Gårdens egna resurser och närliggande samarbetspartners erbjuder ett brett utbud, exempelvis ost- och vinprovning, traktorkörning, femkamp, fiske, turridning, ölkunskap och nattlig hällristningsvandring i skogen med ficklampa. Naturen runt byn inbjuder även till härliga promenader, ta med kikare!

Vi hjälper er även med specialprogram för exempelvis möhippa, svensexa eller något särskilt vid 50-årsfirandet.
Läs mer om detta under rubriken Aktiviteter.


FEST, LUNCH ELLER MIDDAG

I Theodors Lagård tar vi emot sällskap på upp till 120 personer. Vi hjälper er med allt det praktiska och kan genom samarbetspartners tillhandahålla mat, underhållning, musik, servering etc med hög kvalitet och servicenivå. I lokalen finns bar och dansgolv. I våra rum och lägenheter, samt på granngårdar erbjuds gästerna logi nära festlokalen.

Bröllop

Gift er i någon av våra sockenkyrkor Övergran eller Yttergran och håll bröllopsfesten på vår gård. I en lövad festlokal kan ni ställa till med ett riktigt bondbröllop. I trakten finns uthyrning av bröllopskläder, frisörer, florister, fotografer mm vilket gör att ni har allt inom bekvämt avstånd under den stora dagen. I våra rum och lägenheter, samt på granngårdar erbjuds gästerna logi nära festlokalen.
Kontakta oss gärna för offert

 

Skattgården
Skattgården

 

 

 

 

 

 


Ta en kort promenad till Backa Kvarn för efter-middagsfika

Backa Kvarn

Theodors Lagård
Theodors Lagård

Dukning & buffé


  Brunnsta Gård AB, Brunnstavägen 19, 746 93 Bålsta
        Tel +46 (0)171-523 15, Mob +46 (0)70-88 523 15
              e-post: